Program Santai Yb Inderapura Memberi sumbangan Hari Raya Kepada Penduduk Kawasan

Pada Hari Sabtu Lepas iaitu Sebelum sehari Hari Raya Puasa[18/08/2012]..Yb Inderapura telah mengadakan Program Menyembelih Lembu untuk dibahagikan kepada penduduk kampung..Program ini diadakan bagi bertujuan meringankan beban penduduk kampung yang tidak dapat membeli daging segar..

 YB Inderapura Dato Haji Shafik Fauzan Bin Sharif telah sendiri menyembelih lembu untuk dibahagikan kepada orang kampung..
 Sebahagian Orang Kampung juga turut terlibat sama dalam acara ini..mereka bergotong -royong dalam menbahagikan tugas..kerja akan menjadi lebih cepat dan ringan..heheheh
 kakak Milah boleh lagi menjawab telefon kita program ini dijalankan..dia lah yang paling kecoh dalam program tersebut..
 
selepas menyembelih lembu..YB Inderapura melihat persiapan penduduk kawasan dalam menyiapkan persiapan Hari Raya Puasa..heheheh.

Comments

fazilah lot said…
yeke dia sembelih..yb mana reti pegang pisau.
man said…
dia pandai lah..
misluvcoklat said…
Hai,selamat hari raya :)
thnks for following me, following u too .
man said…
santan manis : terima kasih

mislucoklat : selamat hari raya
CikMai said…
selamat hari raya awak :)
man said…
Cik Mai : selamat Hari raya..
man said…
princess momoy : kita kena bantu orang susaqh.heheh
boleh tahutak sebenarnya dear ni orang mana yer?
inderapura lagi tu
man said…
org pahang..dok kuantan..hehehe
oho. begitu
momoy area kerteh
dwaty said…
Bagus2... Yb turun padang..

man said…
dwaty : klu tak turun padang..bukan nama yb kan..hehehe

Princess Momoy : kerteh kat mana..
kerteh area dekat mcd
selalu je turun gebeng
kalau de shutdown kat MTBE atau PDH
add la YM momoy kalau sudi, leh borak2

syalyx_00@yahoo.com
man said…
leeza : ye sembelih lembu

princess MoMoy : dah add pun..heheheh
man said…
syarifah nadia : biasalah majlis mcm ini..hehhe
Jajas said…
contoh pemimpin yg di cari...hehe
eita said…
rezeki raya kan..

selamat hari raya.
man said…
jajas : tq2..mudah2 semua pemimpin malaysia mcm ini..

eita : rezeki raya lah..
TF said…
selmat hari raye jugak..raye mane?
man said…
Tf :raya di kuantan je..hehhe.aok pulak?
rara said…
wahh bestnye join activity community cmni... nice..tq...
man said…
rara : kita kena ingat kat orang yg susah..hehehe
wahhh sakan sembelih lembu.. hehehe... meriah sungguh!! terer la YB
man said…
lady ainaa : kita kena tolong menolong..btl x?
dah mcm hari raya haji pulak..hehe

bagusnye org2 besar turun padang kan? mesra rakyat..hee
man said…
sitifarhana: kena lah tgk rakyat sebab rakyat yang memilih btl x?
Tyra Ismail said…
blogwalking here :)
cambest jer raye ..
ade sembelih2 lagy haa ..
heheh
man said…
tyra : ooo biasa je..tlng2 orang susah..
Ixbarr Abdullah said…
dah macam hari raya korban lak.... meriah
best gotong royong camni :)

mekasih singgah n follow blog saya. datang sini follow balik n baca entry :)
man said…
Ixbarr Abdullah : Nasib baik Bukan raya korban
man said…
Nurul Husna : itu lah klu bertuah duduk kampung..hehehe
singgah man.. selamat hr raya :-)
man said…
Nor zila : selamat hari raya jgk ...hehehhe

Popular posts from this blog

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

#ubat gripe water untuk bayi

Ancelotti bakal dipecat