MAJLIS JAMUAN HARI RAYA AIDILFITRI 1433 HIJRAH / 2012 MASIHI YANG DIANJURKAN OLEH JKKK GUDANG RASAU


             Sudah lama saya tidak menulis blog aku..mungkin sibuk atau malas..tetapi aku ingin menceritakan pengalaman saya dalam majlis jamuan hari raya di Dun Inderapura Kuantan..hehehhe 
Penduduk Kg Teluk Mahang dan Taman Guru serta penduduk di  sekitar kawasan Dun Inderapura tidak melepaskan peluang dalam majlis ini...seramai lebih 1000 orang hadir dalam majlis ini..
 tidak kira laki atau perempuan yang hadir..yang penting kanak-kanak yang gembira..heheheh

 Wakil Rakyat Dun Inderapura Dato haji Shafik Fauzan Bin Sharif juga hadir dalam memeriahkan majlis ini..
sempat lagi penduduk kawasan mengadu masalah yang dihadapi oleh mereka.mereka tidak segan bila bertemu dengan wakil rakyat Dun Inderapura..hehhehe

Comments

duniafana said…
bestt..kesempatan mengeratkan silaturraheem
Ann Ishak said…
masa ni lah rakyat boleh berkongsi masalah dengan DUN kawasan mereka kan, supaya ada jalan penyelesaiannya.
Jajas said…
thn ni sekali je aku join open house...hehe


sebok katakan...hehe
man said…
Kesume: terima kasih Duniafana : ya merapatkan hubungan sesama Islam Santai leeza: makan je lah..hehe. Mya : terima kasih
zareliqa afiqa said…
Seronoknyer... kemain meriah lagi :)
man said…
ann : sebenarnya bila -bila blh jmp sebab mereka kan wakil rakyat..heheh
jajas : sian ko, 1 je ko pegi
bestnya makan-makan.
tapi memang cara orang pantai timur, kalau buat event atau open house cuma sediakan kerusi bukan meja lengkap dengan kerusi.

tak pandai nak makan tanpa letak pinggan di meja =)

Popular posts from this blog

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

#ubat gripe water untuk bayi

Ancelotti bakal dipecat