Barangan lama Sudirman

Ini merupakan barangan lama yang dipakai oleh Sudirman semasa membuat persembahan..anda yg dtg ke blog sy,nilailah sendiri barangan tersebut



Comments

weschairs said…
hmm untung jugak saudara Ajax dapat tengok barangan peribadi Arwah Sudirman ini..
rindu zaman kegemilangan beliau walaupun pada zaman tu nana kecik lagi..huhuhu..lagu die memang best :)
cerita best said…
lawa bju arwah sudrman 2
man said…
Yg paling sy suka arwah merupakan seorg yg cintakan negara sendiri..
man said…
Ye rasa bertuah plk..hehe
man said…
Ooo lagu balik kg mmg beh
Jna marcello said…
Wahh untung nye! Bertuah sgt ajax!
man said…
Terima kasih2..hehe
wah. mostly pakaiannya unik dan menarik. tq bro singgah blog. jgn serik dtg lg. :)
cweet pinky said…
wah , bagusnya awak .. fan sudirman ek ??
man said…
Xlah smlm ada majlis kat rtm kuantan
man said…
Ok2..nanti dtg lg
etuza said…
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
klik done follow ya
LYAfrina said…
bestnyer ..leh tgk brg2 arwah sudirman dpn mata
untunglah dpt tgk live brgn arwah sudir ..suka satu je lagu dia 'pelangi petang' ..
man said…
Ooo suka lg pelangi petang ye
man said…
Bersyukur dapat tgk..hehe
sal ya said…
penghibur yang tiada gantinya.
Kesuma Angsana said…
mmg terbaiklah brgn2 ni
man said…
Hehe..sepatutmya diletakkan di muzium tokoh pekan biar org dtg
leakedknowledge said…
smua brg tu utk djual ka? ke dbuat sbg koleksi personal? agak2 klu dlelong mampu cecah berapa?
man said…
Mana ada lah..ni nilai sejarah..hehe
zaman kegemilangan arwah Sudirman
lagunya pun masih evergreen
tambah lagu raya balik kampung dan time nak merdeka
man said…
Ye lagu arwah sudir terbaik sampai mat salleh pun bgng kat dia
Anonymous said…
Bro..anda didalam bloglist saya..
Lihat abjab untuk melihat senarai bloglist..
Every week akan saya jenguk asalkan updated blog..hehehehe

http://aslindamyblog.blogspot.com/
man said…
Ok2 nanti sy dtg..hehehe
TiranaAduka said…
al-fatihah buat arwah dari tirana aduka
beta kupu said…
Done singgah! ;) klu xsalah, arwah sudirman ni ade buat bisnes minuman kan, yg mcm dlm gmbr kat ats tu kot, minuman dlm tin

Popular posts from this blog

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

#ubat gripe water untuk bayi

Ancelotti bakal dipecat