#korea selatan


salam dan selamat pagi kepada pembaca blog saya..hari ini bertuah bagi saya dan keluarga saya kerana ada orang memberi hadiah..hadiah yang dibawa dari asia timur..iaitu korea selatan..kalau ikutkan diri saya bukan tidak mahu ke asia timur tetapi bagi saya biarlah dulu..dengan keadaan ekonomi negara kita tidak menentu , mata wang kita yang jatuh..saya mengambil langkah tidak mahu ke sana..lagipun saya bukan minat kpop..kalau drama korea running man je tengok bersama anak setiap sabtu dan ahad(anak 9bulan bukan paham tapi sebab ayah dia ketawa besar dia pun ikut sama)..apa-apa pun terima kasih kepada adik ku kerana memberi hadiah..amin

  

Comments

Farrah MF said…
Banyaknya dapat souvenirs :)
Raz said…
comel barangan2 itu
paridah said…
HADIAH TANDA INGATAN ADIK KPD ABANGNYA DIBAWA JAUH DARI KOREA...
cikpinz said…
Bestnya dapat hadiah dari Korea
iryanty ahamad said…
Minta satu fm boleh tak :-))
Qaseh Vee said…
klu saya gi korea bkn krn kpop tapi sbb nak tgk negara org ... Alhamdulillah , banyak gak dpt tu ...
AZENI AHMAD said…
Korea selatan selain dari view yang cantik tetapi dari segi ekonomi memang lebih ke depan dari Malaysia walaupun dulu mundur kan.
Semangat bangkit tue yang penting.
siti hazreen said…
wah... bilalah nak jejakkan kaki ke korea ni...cantik2 semua cenderamata tu!
akuoka said…
best nya kalau dapat travel macam nieh
Dunia Zumal said…
Bestnya dapat hadiah dari jauh ^-^

Popular posts from this blog

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

#ubat gripe water untuk bayi

Ancelotti bakal dipecat